KICKBOXING

Plazibat: U*rao sam se, samo sam mislio kako da ostanem na nogama

Foto: Profimedia

NAJBOLJI hrvatski kikboksač Antonio Plazibat nokautirao je protivnika Tarika Khbabeza u trećoj rundi borbe na eventu Glory 80. Mogla je borba završiti nokautom i u prvoj rundi, no Marokanca je spasilo zvono. Khbabez je odradio solidnu drugu rundu, ali hrvatski borac nokautirao ga je u sljedećoj rundi.

Jedan snažan, precizan i odlično tempiran desni kroše bio je dovoljan da Marokanac završi na podu i da sudac proglasi kraj borbe. Plazibat je nakon borbe prozvao Nizozemca Rica Verhoevena. "Rico, gdje se skrivaš", vikao je Plazibat, koji bi u sljedećoj borbi trebao napasti naslov prvaka koji drži upravo Verhoeven.

"Mislio sam da mi je propalo koljeno. Boljelo je"

Hrvatski kikboksač oglasio se nakon borbe na svom Instagramu, gdje je opisao što mu se događalo tijekom meča. "Sve je u redu s mojim koljenom. Ona površina u ringu je bila malo klizava pa mi je par puta noga otišla pravo. Majke mi, usrao sam se, proklizao sam par puta k'o debil. Boljelo je", rekao je Plazibat pa dodao:

"Mislio sam da mi je propalo koljeno. Nakon toga sam se koncentrirao samo da stojim na nogama, da ne padnem pa da ne bi bilo neko brojanje ili nešto. Nastupom nisam nešto posebno zadovoljan, ali nokaut je tu. Htio sam da bude još malo ludila, da se gađamo krošeima. Puno mi znači podrška od svakog od navijača. Obećavam da ću dovest Gloryjevu titulu u Hrvatsku. Voli vas sve ovaj glavonja iz Solina."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.