NIKOME NIJE JASNO KAKO LUKAKU NIJE OVO ZABIO Čak se i Mourinho smijao svom napadaču

Foto: Twitter

NOGOMETAŠI Manchester Uniteda pobijedili su na gostovanju Watford 4:2 u 14. kolu Premiershipa te nastavljaju potjeru za vodećim Manchester Cityjem za kojim sad zaostaju pet bodova.  
 
Izgledalo je da je United pitanje pobjednika riješio u prvom dijelu, kad je dvaput mrežu pogađao Ashley Young (19, 25), a jednom Anthony Martial (32). No, za Watford je u 77. minuti smanjio Tryo Deeney iz penala, a u 84. minuti Abdoulaye Doucoure je efektno zabio drugi gol za domaćine. Kada se očekivala napeta završnica, tri minute prije kraja Jesse Lingard je iz solo-prodora osigurao tri boda za Mourinhovu momčad. 
 
Premda mu je momčad pobijedila, Jose Mourinho nije bio zadovoljan činjenicom da je United skoro prokockao veliku prednost i doveo se u situaciju da strepi do samog kraja susreta.
 
"U prvom poluvremenu smo zabili tri gola, a u drugom smo trebali pet ili šest s obzirom koliko smo imali prilika. No, previše smo promašivali i, praktično ni iz čega, oni su iz penala smanjili na 1:3. Od tog trenutka gledali smo drugu utakmicu i umjesto da smo prošetali do pobjede, dozvolili smo im da dođu do 2:3", ljut je bio Jose, pa je dodao:
 
"To im je dalo puno samopouzdanja zbog čega su skoro i izjednačili. Nakon onakve prednosti smo svi trebali odmoriti i popušiti koju cigaru, a ne strepiti za rezultat".
 
Portugalac je bio ljut i na Romelua Lukakua, koji je propustio čisti zicer. Belgijac je bio sam pred vratima, golman Watforda bio je daleko od gola i napadač Uniteda je ispred sebe imao praznu mrežu. Ipak, neobjašnjivo je oklijevao, čekao i matna prilika je propala.
 
''Lukaku igra u običnim crnim kopačkama. Mislim da bi trebao pronaći neki brend, netko bi mu trebao platiti i dati mu prave kopačke kako bi ponovno počeo zabijati. Istekao mu je ugovor sa starim sponzorom i sad očito čeka novu ponudu'', našalio se Mourinho.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.