"Livaju da bacamo u treću ligu? Pa, gospodo moja... Tu je Hajduk pogriješio"

Screenshot: Sport Nedjeljom

VLASNIK trenutno vodećeg hrvatskog drugoligaša NK Zrinski Osječkog 1664 Ivan Komak gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, gdje je govorio o ambicijama svog kluba, koji želi uvesti u SuperSport HNL, a sudeći prema trenutnoj bodovnoj prednosti u odnosu na drugoplasirani Šibenik, za to ima ozbiljnih izgleda. Osim toga, Komak se u jednom trenutku emisije dotaknuo i Hajduka, o čemu svjedoči isječak koji je objavljen na društvenim mrežama. 

⚽️🔴⚪️ Predsjednik NK Zrinski Osječko 1664 ,poduzetnik Ivan Komak: "Ne mogu shvatiti Hajduk, da "slaveći" Perišića i Brekala, nesvjesno gurnu "u drugi plan" Marka Livaju...!" ‼️ NK Zrinski Osječko 1664 HNK Hajduk Split #hajduk #markolivaja #perisic #brekalo #hns #hnl

Objavljuje SPORT NEDJELJOM u Subota, 23. ožujka 2024.

"Gledajte, ja ne gledam samo igru nego gledam i mir u kući. Ja ne mogu shvatiti utakmicu kad je Hajduk igrao kod kuće, ne znam s kime je to igrao... Slavlje Perišić i Brekalo dolaze. I Hajduk tu utakmicu odigra neriješeno ili izgubi. Pa, gospodo moja... Pa Livaju da bacamo u treću ligu, tu je Hajduk pogriješio. Dok nije imao ta dva igrača, Hajduk je bio bolji", rekao je Komak, pretpostavlja se, u pokušaju da objasni zašto smatra da je Hajduk zakinuo Livaju dolaskom spomenutog dvojca.

Podsjetimo, Zrinski je trenutno vodeći na tablici SuperSport Prve NL i ima pet bodova prednosti u odnosu na Šibenik, ali i utakmicu više. O velikim planovima sa Zrinskim Komak je govorio i u intervjuu za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.