U Zagrebu razočarani nakon poraza u Ligi prvaka: "Opet smo sami sebe pobijedili"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

RUKOMETAŠI Zagreba u trećem su kolu Lige prvaka poraženi 29:25 kod norveškog prvaka Kolstada, jedine momčadi u skupini koja je nakon prva dva kola bila bez bodova. U tijesnoj utakmici presudila je bolja igra Kolstada u završnici pa su tako Norvežani došli do svoje prve pobjede protiv Zagreba, od kojeg su prošle sezone gubili dva puta.

Nikolić: Nismo bili na nivou

Zagrebov trener Andrija Nikolić nakon utakmice je rekao: "Kolstad je danas bio bolji. Da bi pobijedili u Ligi prvaka utakmicu u gostima, onda svi moramo biti na visokoj razini. Danas to definitivno nismo bili, prvenstveno napadački. Dosta tehničkih grešaka, kažnjavali su nas, pogotovo u drugom poluvremenu. Na kraju smo se i vratili, ali onda opet određene greške i promašeni udarci. Zaslužena pobjeda Kolstada."

"Nismo bili svi na nivou na kojem trebamo biti, ne možemo dozvoliti tehničkih grešaka, ponovili smo to kao i u Kielceu, gdje smo također izgubili. Trebamo to analizirati, nastaviti raditi i vjerovati da nam se više neće događati oscilacije u gostima", dodao je.

Mandić: Opet smo sami sebe pobijedili

Vratar Zagreba Matej Mandić, koji je imao 11 obrana, izjavio je: "Zaslužena pobjeda Kolstada. Ušli su hrabrije i sigurnije nego mi. Puno grešaka i nervoze, ne znam zašto. Nakon dobre utakmice protiv Aalborga, opet jedna utakmica gdje smo, mogu reći, sami sebe pobijedili. Treba dići glavu, imamo deset dana da se spremimo za Szeged. Ovo danas je bilo jako, jako loše."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.