Izbornik Argentine ljuti se zbog rasporeda: Ne razumijem, to je ludost

Foto: EPA

ARGENTINA se pobjedom nad Poljskom (2:0) s prvog mjesta skupine C plasirala u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. U prvoj rundi nokaut-faze u subotu od 20 sati igrat će protiv Australije. Argentinski izbornik Lionel Scaloni time nije zadovoljan te je kritizirao FIFA-u i raspored.

"Ludost je igrati za malo više od dva dana kada smo prvi u skupini. Ne razumijem. Koliko je sati? Skoro 1 sat iza ponoći... U petak je trening i odmah igramo. To nisu dobri uvjeti, ali svima je tako. Prvi smo u skupini... Mogli smo dobiti dulji odmor", rekao je Scaloni.

Australija je iznenađujuće tijekom istog dana, ali u ranijem terminu, pobijedila Dansku (1:0) te grupnu fazu završila na drugom mjestu skupine D, odmah iza Argentine, što znači da ima nekoliko sati više odmora od argentinske reprezentacije.

"Sve su utakmice teške. U krivu je onaj tko misli da će utakmica s Australijom biti laka. Nismo favoriti. Krivo je misliti da ćemo biti svjetski prvaci zato što smo pobijedili Poljsku", istaknuo je Scaloni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.