Hajduk srušio Dnjipro u prijateljskom dvoboju

Foto: Screenshot

U PRVOM susretu odigranom na zimskim pripremama u turskom Beleku, Hajduk je nadigrao ukrajinski Dnipro 2:0. Pogotke za momčad Joana Carilla postigli su Nikola Vlašić (2) i Franck Ohandza (63). 
 

 
"Osnovna ideja je bila igračima osigurati još jedan trening protiv dobrog suparnika. Momčad je u prvom dijelu priprema već puno toga odradila, isprobali smo niz različitih taktičkih varijanti. Bolji smo bili u drugom dijelu, imali smo veći posjed lopte, što je u i zamisao moje igre. Zadovoljan sam prvom utakmicom, a nakon što je detaljno analiziramo, u nastavku priprema ćemo ispravljati sve one nedostatke koje smo u ovom uvodu uočili", rekao je Carillo.
 
"Želim usaditi drukčiju filozofiju igre"
 
"Zadovoljan sam igrom mladih igrača koji imaju još puno prostora za napredak, a i sa svim igračima koji su na pripremama. Želim im usaditi drukčiju filozofiju igre. Ne želim reći da je bolja od prethodne, ali je drukčija. Za to nam treba vremena i puno rada, stoga nam je sada svima fokus upravo na tome. Prva službena utakmica je za 25 dana, a dotad ćemo moći još puno toga učiniti i uskladiti u svojoj igri kako bismo u potpunosti prenijeli ideju na teren", zaključio je trener Hajduka.
 

 
Hajduk će 30. siječnja također u Beleku igrati protiv slovačkog prvaka Trenčina, a 2. veljače "bijelima" slijedi dvoboj s rumunjskom Steauom. 
 
Zanimljivo je da su u Beleku na priprema i nogometaši Dinama koji su prvu utakmicu također odigrali i pobijedili Dnipro 3-1, u četvrtak igraju protiv poljskog Zaglebiea, a potom slijede utakmice s Rostovom, Slovanom iz Bratislave i ukrajinskom Zorjom. 
 
Vodeća momčad HNL-a Rijeka u četvrtak igra protiv slovenskog Celja, a u petak putuje na pripreme u Portugal. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.