Španjolci: Ništa nije gotovo, Szczesny je postavio uvjet Barceloni

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI mediji i insajderi već neko vrijeme pišu da će se umirovljeni Wojciech Szczesny reaktivirati i potpisati za Barcelonu. Katalonski klub je u problemu nakon ozljede Marc-Andrea ter Stegena i potrebna mu je sigurnost na vratima, a odnedavno umirovljeni Poljak čini mu se kao dobro rješenje.

Szczesny je otišao u mirovinu prije mjesec dana, sporazumno raskinuvši ugovor s Juventusom. Iako je slobodan igrač, budući da je imao ugovor s torinskim klubom i za aktualni sezonu prije njegova raskida, Barcelona će morati ispregovarati odštetu za njega, a on bi se trebao onda priključiti novom klubu. Ako se to dogodi.

Tri milijuna eura za prekid mirovine?

Mundo Deportivo piše da je Poljak postavio uvjet Barceloni za "prekid mirnog života u Marbelli", odnosno da će doći samo uz uvjet da bude prvi golman kluba, a da Inaki Pena preseli pritom na klupu. 

Španjolski mediji ranije su pisali da će bivši vratar Arsenala i Juventusa potpisati ugovor do kraja lipnja sljedeće godine i da će za to dobiti plaću od tri milijuna eura, uz moguće bonuse. Liječničke pretrage koje mora obaviti prije dolaska u Barcu već su zakazane.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.