Bio je zvijezda, nestao je, a sad se vraća: "Reći ću vam nešto što će vas šokirati"

Foto: EPA

FRANCISCO ROMAN ALARCON SUAREZ je prije samo nekoliko godina bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Svima je na terenu i izvan njega bio poznatiji nadimkom Isco dok je kao igrač Real Madrida osvajao pet Liga prvaka i tri španjolska prvenstva u devet godina provedenih ondje. Prije nepunu godinu otišao je u Sevillu, a u prosincu 2022. nestao je iz nogometa. Sad se vraća.

Službeno objašnjenje njegova pomalo misterioznog odlaska iz Seville nakon samo četiri mjeseca bilo je da nije ispunio očekivanja. Što se točno događalo tih dana otkrio je u intervjuu za Marcu u kojem je i rekao da se vraća nogometu. Sve je za njega pošlo po krivu kad je otkaz dobio Julen Lopetegui.

Sve se promijenilo odlaskom Lopeteguija

"Kad je Julen otišao, primaknuo se zimski prijelazni rok i ja sam počeo uočavati puno čudnih stvari koje su se događale u klubu. Za početak su kontaktirali mog agenta i tražili način kako da me se riješe. Meni o tome nisu ništa rekli. Kad sam to saznao, zatražio sam razgovor s Monchijem", rekao je i počeo pričati što se događalo tijekom tog susreta sa sportskim direktorom kluba:

"Rekao sam mu koje su informacije došle do mene i da ne znam što se događa, da nisam siguran žele li me u klubu. Rekao sam mu i da bude iskren, da mu stojim na raspolaganju i da ćemo riješiti problem. Nakon tog razgovora sve je pošlo po zlu."

Isco: Zgrabio me za vrat, rastavljali su nas

"Monchi je počeo svima pričati da želim otići, a to nije bila istina. Zvao je svaki dan mene i odvjetnika da potpišem raskid ugovora. Maltretirao me. Otišao sam ponovno k njemu i rekao mu da nije iskren ili sa mnom ili ljudima kojima to govori. Poručio sam mu da želim ostati, a onda je došlo do konflikta", otkrio je i nastavio:

"Reći ću vam nešto što će vas šokirati. Rekao sam mu da je najveći lažljivac kojeg sam ikad sreo u nogometu, a on me napao. Zgrabio me za vrat, morali su nas razdvajati. Jasno vam je da nakon toga nisam htio ostati ni pod kakvim uvjetima, nisam se osjećao ugodno u klubu u kojem me sportski direktor napao, a o tome nitko ne priča niti se ispričava ni za agresiju ni za laži. Zato sam otišao."

"Sada se ponovno osjećam dobro i želim biti dio nekog novog projekta. Želim igrati nogomet, natjecati se i zabavljati. Želim dokazati da imam još nekoliko dobrih godina u nogometu, zaboraviti loša iskustva i usredotočiti se na ona dobra koja stižu", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.