LIGE PETICE

Belgijska zvijezda: Mogao sam igrati u Juventusu ili Chelseaju, ali briga me za lovu

Foto: EPA-EFE

RADJA NAINGGOLAN jedan je od najosebujnijih igrača na svijetu. 33-godišnji belgijski veznjak je u Serie A dugo bio poznat kao zločesti dečko tamošnjeg nogometa. Mnoge je iznenadilo kada je prije godinu dana zaigrao u malenom Cagliariju, a sada igra za Royal Antwerp.

Ipak, objasnio je zašto se na vrhuncu karijere odlučivao za manje klubove unatoč ponudama onih najvećih. "Nije me briga za novac. Da sam razmišljao o novcu, imao bih sasvim drugačiju karijeru. Nakon Cagliarija mogao sam otići u Juve, koji me je također želio kada sam bio u Romi. Ne samo to, mogao sam otići i u Chelsea, ali sam više volio biti svoj u gradu u kojem sam se uvijek osjećao dobro prihvaćen i kao igrač i kao čovjek", rekao je.

"S Romom smo stigli do polufinala Lige prvaka i bio sam uvjeren da ću ostati, ali kada je stigao Monchi, nisu me htjeli zadržati. Roma je dala mandat određenim agentima da predstavljaju klub u pregovorima, a uzeli su i mog agenta. U tom trenutku sam odlučio kamo ću ići i izabrao sam Inter da pratim Spallettija", dodao je.

Belgijski veznjak ukupno je tijekom svoje karijere upisao 367 nastupa u Serie A. Zabio je 48 golova i pružio 35 asistencija. Vodi se kao jedan od osvajača naslova s Interom, nakon što je četiri puta nastupio na početku sezone pod vodstvom Antonija Contea. U Royalu je od ljeta, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.