Sljedeće Appleovo lansiranje AirPodsa trebalo bi biti najveće do sada

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLJEDEĆE lansiranje Appleovih AirPodsa navodno će biti najveće dosad, prema izvješćima koja tvrde da će se tijekom ljeta pokrenuti masovna proizvodnja između 20 i 25 milijuna uređaja za izdanje u jesen. Nakon slabije prodaje AirPods 3 od očekivane Apple očekuje da će novi modeli biti hit.

Prema Marku Gurmanu iz Bloomberga, Apple planira ažurirati svoju liniju AirPodsa s dva modela četvrte generacije. Proizvodnja bi trebala započeti u svibnju putem partnera poput GoerTeka i Luxshare Precisiona, s planiranim izlaskom u rujnu ili listopadu.

Dva nova modela nose kodna imena B768(E) i B768(M), koji označavaju "entry" i "mid-tier" izdanja. Gurman navodi da će ovi modeli imati novi dizajn s poboljšanim pristajanjem te USB-C kućišta za punjenje. Međutim, samo će M model imati Active Noise Cancellation i Find My zvučnike u kućištu.

Očekuje se i ažuriranje AirPods Proa

Osim toga, očekuju se i druga ažuriranja u liniji proizvoda za 2024. godinu. To uključuje značajke poput načina rada slušnog pomagala namijenjenog AirPodsu Pro, dok bi AirPods mogao dobiti funkciju ispitivanja sluha.

Ažuriranje AirPods Proa također se očekuje, ali prema Gurmanu, to bi se moglo dogoditi tek 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.