Svi smo imali njihove mobitele, ali tek sad spremaju svoj flagship

Foto: hmd.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROIZVOĐAČ Nokia mobitela HMD Global počeo je lansirati mobitele koji nose upravo ime tvrtke, a pretežito su to lako priuštivi uređaji nižeg i srednjeg cjenovnog ranga. No tvrtka se trenutno sprema lansirati snažniji flagship mobitel nešto više cijene.

Plodna godina za HMD Global

Prema informacijama koje su procurile na X-u (bivšem Twitteru), prvi flagship uređaj koji će biti dostupan bit će HMD Moon Knight. Moon Knight trebao bi imati P-OLED ekran s FHD+ rezolucijom i osvježavanjem od 144 Hz.

Uređaj će, prema glasinama, pokretati Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 čip. Mobitel bi trebao imati četiri kamere i stereo zvučnike. Dodatne informacije o kameri u ovom trenutku nisu poznate. Konačno, mobitel će podržavati 5G.

Ranije ove godine HMD GLobal je predstavio prvu vlastitu seriju pametnih telefona naziva Pulse, a poseban su naglasak stavili na jednostavno popravljanje uređaja. HMD je također osvježio klasične Nokia mobitele dodajući im suvremene značajke poput USB-C punjenja. Ovog je ljeta brend posebnu pozornost privukao Barbie mobitelom koji je prilagođena verzija Nokije 2660 Flip.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.