Ovo je puder koji je postao najtraženiji make up proizvod nakon Rihanninog nastupa

Foto: fentybeauty.com/Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNIN dugoočekivani nastup na poluvremenu ovogodišnjeg Super Bowla bilo je potpuno vrijedno čekati. 

Tijekom nastupa u kojem je izvodila megahitove, 34-godišnja pjevačica i poduzetnica, osim što nam je otkrila da čeka drugo dijete, uzela je i kratku pauzu kako bi nanijela puder. 

Pjevačica nije mogla propustiti ovu sjajnu priliku za plasman proizvoda čija bi reklama tijekom Super Bowla koštala između šest i sedam milijuna dolara. Naravno da je riječ o proizvodu iz vlastite linije šminke, Invisimatte Instant setting + Blotting Powder od Fenty Beauty.

Produljuje postojanost šminke

Riječ je o upijajućem puderu koji zamagljuje pore, upija sjaj i produljuje postojanost šminke tijekom cijelog dana. Ugodan je za sve tipove kože. Rihanna ga svakodnevno koristi i uvijek ga nosi sa sobom. "Na svakom crvenom tepihu na kojem me vidite, ovo je bilo u mojim rukama. Mrzim biti masna ili biti uhvaćena masna na slikama, svi to mrzimo i ovo je lijek", piše na njihovoj web stranici.

Cijena pudera je 41 €‌ (308.91 kn), možete ga pogledati ovdje, a video nanošenja pudera na Super Bowlu možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.