Video - Andrea Šušnjara iz Magazina: Više ne znam gdje mi je glava koliko posla imam



PJEVAČICA Andrea Šušnjara, koja je počela u grupi Magazin svirati prije godinu dana, u intervjuu za Index ovog vikenda na CMC festivalu vodicama otkrila je da li Magazin ima mnogo posla, kako joj je biti jedina cura u bendu te sjeća li se prethodnih pjevačica Magazina.

Na pitanje je li Magazin krenuo s ljetnom turnejom Andrea kaže: "Više stvarno ne znam gdje mi je glava koliko imam posla. Psihički sam se pripremila da ima puno posla i da do devetog mjeseca nema odmora nego samo rad, rad i rad", izjavila je. Na pitanje uspije li balansirati privatni i poslovni život Andrea kaže. "U ljetnim mjesecima malo teže, ali u zimskim mjesecima se nađe vremena".



Andrea nam je potvrdila kako ima tremu prije nego što izađe na pozornicu, ali kad je gore, trema nestane jer su joj dečki iz benda dobra potpora te se na njih može osloniti. Na pitanje kako je biti jedina cura u bendu te kako se slaže s ostalima, ona nam je odgovorila: "Super se slažem s njima, nema nikakvih problema. Oni su super zabavni!".

Pitali smo mladu Andreu zna li koliko je pjevačica Magazina bilo prije nje, a ona nam je kroz smijeh odgovorila: "Ja sam sedma ako se računaju one dvije prije Ljiljane Nikolovsku". Zanimalo nas je i je li kad zaboravila tekst pjesme, a Andrea je otvoreno priznala: "Bilo je puno tekstova koje sam trebala naučiti. Na prvi pogled je to sve kao jednostavno, ali onda vidiš što sve moraš otpjevati, trideset godina pa bi onda nešto tako marakirala ili bi `falila` pa bi me ovi članovi benda vrlo brzo ispravili pa se te greške sve manje i manje dešavaju".

Zanimljivo je i da je Ivan Huljić, sin Tončija Huljića od oca preuzeo klavijature u Magazinu, a jedini originalni članovi benda osnovanog 1979. godine su Željko Baričić i Nenad Vesanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.