Učiteljica 13-godišnjaka oralno zadovoljavala u razredu, njen muž molio roditelje da je ne prijave

Foto: Maricopa County Sheriff's Department

NASTAVNICA iz Arizone uhićena je pod optužbom da se seksala sa svojim 13-godišnjim učenikom.

Dvadesetsedmogodišnju Brittany Zamoru iz Goodyeara u američkoj državi Arizoni policija je uhitila nakon što su učenikovi roditelji prijavili ravnatelju škole da su pronašli prepisku između njih dvoje koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali spolni odnos.

Roditelji također tvrde da ih je kontaktirao njen suprug Daniel koji ih je molio da ne prijave njegovu ženu jer je "napravila pogrešku".

Brittany je navodno s učenikom imala seks u tri navrata, a dva puta mu je pružila oralni seks, jednom u učionici i jednom u svom autu.

"Kad bih mogla dati otkaz i seksati se s tobom cijele dane, to bih učinila", napisala mu je između ostalog, prenosi Daily Mail.

Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je Brittany flertovala s njim u razredu. Drugi učenik tvrdi da je vidio seksualni odnos između razrednog kolege i nastavnice, a priznao je da je i njemu slala gole fotografije.

Njegovi su roditelji ispričali policiji da ih je Brittanyn suprug Daniel "maltretirao" putem telefona moleći ih da ne prijave slučaj i tvrdeći da je ona "učinila veliku grešku, ali da zaista voli djecu". Također je, navodno, molio dječakova oca da se susretnu i "riješe stvari", ali ovaj je to odbio.

Brittany u školi predaje godinu dana i prilično je omiljena među učenicima.

Na sudu se prvi put pojavila u petak, a određena joj je jamčevina od 250 tisuća dolara.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.