"Ubojica vampira" postala majka

NEKADAŠNJE  teen - zvijezde, a danas supružnici Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Junior, postali su u subotu ponosni roditelji malene djevojčice koju su nazvali Charlotte Grace Prinze, prenosi Daily Mail.

Slavna Buffy i njen suprug upoznali su se još davne 1997. godine na snimanju filma "Znam što si radila prošlo ljeto". Tada su i započeli svoju ljubavnu vezu koju su 2002. u Meksiku okrunili brakom. Da se vole i da je njihov brak jedan od onih nekoliko skladnih u Hollywoodu govori i činjenica da je Sarah za petu godišnjicu braka promijenila prezime u Prinze.

Sarah je još prije dvije godina izjavljivala da ne želi imati djecu

Sarah je još prije dvije godina izjavljivala kako ne želi imati djecu, jer se smatra sebičnom i kako želi da ona i njen suprug još neko vrijeme uživaju u životu sami, no vrijeme za prinovu je očito došlo. Sarah je najzapaženiju ulogu ostvarila u liku Buffy Summers, a njen novi film "Veronica je odlučila umrijeti" trebao bi se početi prikazivati u studenom.

Njezin suprug, pak, ostvario je niz uloga u sladunjavim teen filmovima: "Ona je sve to", "Znam što si radila prošlog ljeta" te je tako stekao horde mladih obožavateljica diljem svijeta. Freddie bi trebao nastupiti i u novoj sezoni serije "24".  Mladi par očito će imati pune ruke posla, jer uz uloge koje imaju u pripremi, sada ih čeka ona najvažnija - roditeljska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.