Supruga Ivana Turine o njegovoj preranoj smrti: O njemu mi je najteže govoriti

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Davor Visnjic/Vecernji list

SENKA TURINA, supruga pokojnog bivšeg nogometnog reprezentativca Ivana Turine, progovorila je u najnovijem intervjuu o njegovoj preranoj smrti te je otkrila koliko joj se život promijenio od tragedije.

Zajedno su imali troje djece, kćeri Tiju i Taru te sina Brunu.

"O njihovu ocu mi je najteže govoriti. Njega je baš trebalo poznavati, a živi i živjet će zauvijek kroz slike, snimke i priče, posjete njegovoj mami i sestri te uspomene koje imam spremljene na posebnome mjestu u kući. Ako Bruno bude upola dobar čovjek kao tata, bit ću ponosna", rekla je za Story.

Senka je nakon Ivanove smrti neko vrijeme bila samohrana majka, sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga Antonija, s kojim je dobila kćer Chiaru.

Sin Bruno ide tatinim stopama

"Potpuno sam posvećena djeci i njihovim obavezama. Družimo se puno s prijateljima, škola dosad nije bila naporna, ali kćeri su krenule u peti razred pa ćemo vidjeti kako će to biti. Ne pomaže nam stvarno nitko, oslanjamo se samo na sebe u vezi s bebom i svim ostalim.

Svaki dan vozimo djecu u školu, u kojoj provedu oko četiri sata, i to u različitim smjenama pa stalno treba nekamo voziti. Cure idu na ples, dosta uče, čitaju, a Bruno obožava nogomet. Znala sam da će tako biti jer je pokazivao zanimanje za nogomet otkako je prohodao. To mu je u krvi! Podržavam ga u tome, a i nemam izbora", ispričala je.

Najmlađa kći Chiara nedavno je proslavila prvi rođendan.

"Proslavili smo rođendan kod kuće u najužem krugu, s obitelji i kumovima", otkrila je Senka.

Novi suprug bavi se glazbom

O suprugu Antoniju, koji je inače glazbenik, kaže da je divan otac.

"Radi na novom projektu o kojem ne bih puno govorila, ali definitivno počinje novo poglavlje našeg života. Otpjevao je Chiari rođendansku pjesmu i često nas doma uveseljava pjevanjem i sviranjem. On stvarno živi glazbu", rekla je.

Podsjetimo, hrvatski vratar Ivan Turina preminuo je 2013. godine u snu od zatajenja srca. Imao je samo 32 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.