Sjećate se Nere Stipičević? Pojavila se na jednoj premijeri, evo kako izgleda i čime se bavi

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL/HRT/Nova TV/Facebook

NERA STIPIČEVIĆ proslavila se u talent showu Story Supernova, 2004. godine izdala je čak i album, no u posljednje vrijeme rijetko se može vidjeti u javnosti.

Međutim, pojavila se na premijeri Puccinijeve opere Turandot i pokazala da se nije mnogo promijenila od dana kad je Hrvatska pjevušila njen najveći hit, pjesmu Centar svita. Lijepa 35-godišnja Makaranka pozirala je u crnom od glave do pete te pokazala frizuru pomalo pin up stila.

Nera je u Story Supernovoj nastupala 2003. godine te je bila jedna od omiljenijih natjecatelja. Osim glazbom bavi se i glumom te je 2010. godine magistrirala glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Danas je stalna članica glumačkog ansambla zagrebačkog kazališta Komedija. 

16 godina bila je u vezi s pilotom Marijanom Galićem koji joj je bio podrška i tijekom showa Story Supernova, no naposljetku su prekinuli. Mnogi Neru pamte i po nastupu u emisiji Ples sa zvijezdama, gdje je pobijedila u petoj sezoni uz plesnog partnera Damira Horvatinčića.

Godine 2015. pokrenula je multiartistički projekt FreeDA koji je krenuo istoimenom monodramom i koji se oslanja na život i rad meksičke umjetnice Fride Kahlo.

Nera danas svoj život drži daleko od očiju javnosti te je najviše posvećena umjetnosti, što otkriva i njen profil na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.