Prošlo je 19 godina od prikazivanja Ksene, princeze ratnice, izgleda neprepoznatljivo

Foto: Instagram

SERIJA Ksena, princeza ratnica stekla je veliku popularnost tijekom prikazivanja od 1995. do 2001. godine. Emmyjem nagrađenu američku kultnu televizijsku seriju pratile su sve generacije, od najmlađih pa do onih najstarijih. 

Serija govori o Kseninoj potrazi za iskupljenjem svojih grijeha iz prošlosti, tako što koristi svoje borbene vještine kako bi pomogla ljudima, a ulogu Ksene utjelovila je Lucy Lawless.

Ksena je bila prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi, izrazito plavim očima i oklopu koji je isticao njenu isklesanu figuru. 

Glumicu Lucy ta serija je proslavila, a Ksena je ostala najznačajnija uloga u njezinoj karijeri. Poslije serije posvetila se obitelji, pjevanju i humanitarnom radu, a pojavila se kratko i u serijama Agents of SHIELD, Spartacus, The Code i nekim drugima.

Danas 52-godišnja glumica izgleda znatno drugačije u odnosu na ulogu koja ju je proslavila. Kosu je skratila i ofarbala u plavo, a na svom Instagram profilu objavljuje obiteljske fotografije, a nerijetko se prisjeti i svoje najpoznatije uloge. 

Novozelandska filmska glumica se 1998. godine udala za Roberta G. Taperta i ima troje djece, Daisy, Juliusa i Judah.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.