Pobjednik Večere za 5 o Božidaru: Vrijeđao nas je, a dlake u jelu nisu lijep prizor

Foto: RTL

REAKCIJE na ponašanje i kuhanje Božidara Miodragovića u Večeri za 5 na selu se ne stišavaju. 

Pobjednik bjelovarskog tjedna je Sven Perec, koji je također prokomentirao Božidarevu večeru.

"Večera Božidara bila je prosječna, daleko ispod očekivanog, a još dalje od najavljenog", rekao je Sven za RTL.hr

"Rižoto s gljivama je bio solidan, ništa spektakularno, fino, ali ništa vau. Glavno jelo je bilo svakako superiornije prezentirano od naših jela, ali svinjski kare je stvarno bio presuh. Ja bih umjesto karea koristio but ili puretinu, kare nikako za tu namjenu, no možda griješim, ne znam", dodaje. 

Prokomentirao je i dlake koje su se našle u jelu koje je Božidar pripremio.

"Ostatak glavnog jela bile su zgodne sitnice, osim dlaka... Dlake nemaju ime i prezime da znam čije su, ali nisu lijep prizor. Desert - odličan preljev, zaista najbolji preljev u ovom tjednu, krema drugačija i fina, ali biskvit spreman za štemanje", ispričao je. 

Božidar je tijekom ovotjedne Večere za 5 na selu imao komentare i kritike za svakog protukandidata i njihova jela. Sven je otkrio što o tome misli.

"Kritike nisu bile samo kritike jelu već i vrijeđanje sudionika, što svakako govori neke stvari o govorniku. Većinu ste vidjeli pa se ne bih zadržavao na Božidaru. Donio nam je ultrapopularan tjedan, okupio nas četvero i pokazao kako se nikada ne treba ponašati. Igru koju ne znaš izgubiti, nemoj je ni igrati", zaključuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.