Ova žena ima 43 godine, a tvrdi da svi mogu izgledati ovako uz nekoliko trikova

Foto: Instagram

TAJVANSKU dizajnericu Lure Hsu proslavilo je njeno mlađahno lice. Naime, iako ima 43 godine, Lure bi svi bez dileme proglasili dvadesetogodišnjakinjom.

Iako je priznala da genetika ima utjecaja na njen izgled, Lure je otkrila da se pridržava određenog načina života kako bi što dulje izgledala mladoliko. U intervjuu za tajvanski magazin Friday rekla je da se većina problema s kožom može riješiti redovitim mazanjem kremom. Među brendovima koje ona koristi su skupocjeni SK-II i LA Prairie.

>>>Svijet je najprije šokirala ova fotka majke s kćerima, a onda se doznalo koliko imaju godina<<<

Njena svijetla koža mogla bi vas zavarati da mislite da nikad ne izlazi na sunce, no ona tvrdi da si s vremena na vrijeme dopusti malo sunčanja. Ipak, dugotrajna sunčanja izbjegava je sunce "isušuje kožu i pretvara sitne bore u izražajnije linije". Kad god izlazi iz kuće, lice namaže kremom sa zaštitnim faktorom.

Redovito uzima kapsule vitamina C i kolagena kako bi kožu nahranila i iznutra.

Dan započinje šalicom crne kave, koja prema njenim riječima "razbudi njenu kožu", a trik je u tome da je pije bez šećera. Tijekom dana izbjegava šećer i masnu hranu te jede svježe voće i povrće kad god može.

Vegetarijanka je pa se njena prehrana temelji na hrani bogatoj vlaknima, a redovito i vježba. 

>>>FOTO Žene se zapalile za ovog seksi frajera, a onda se šokirale kad su doznale koliko ima godina<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.