Otkriveni detalji nove sezone Seksa i grada, fanovi užasnuti: To nitko ne želi

Foto: Press

SNIMANJE nove sezone serije Seks i grad naljutilo je fanove nakon što je Sarah Jessica Parker potvrdila da će u popularnoj HBO Max seriji biti riječi i o pandemiji koronavirusa.

Gledatelji ovu informaciju nisu dočekali s oduševljenjem.

Naime, mnogi smatraju produkciju neosjetljivom s obzirom na to da prikazuju globalnu pandemiju koja je mnogima uništila živote.

"Nitko ne želi gledati koronu na televiziji, pogotovo kad pandemija još uvijek traje", "Dvije stvari su loše u novoj sezoni: 1. Seks i grad nije isti bez Samanthe i 2. Nitko ne želi covid u zabavnoj industriji. Želimo pobjeći, a ne biti prisiljeni suočiti se s njim na svakom koraku", samo su neke od reakcija na ovu vijest.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pandemija koja je značajno pogodila New York mora biti dio priče. 

"New York je imao preko 40 tisuća smrtnih slučajeva uzrokovanih koronavirusom. Tijela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to prilično velika stvar. Zašto to ne bi uključili u seriju?", "Covid-19 je tako velik dio povijesti i našeg života, ima smisla da se pojavi u TV serijama i filmovima. Bilo bi čudnije da su pandemiju jednostavno ignorirali", neki su od komentara na Twitteru.

"To će očito biti dio priče jer to je grad u kojem ovi likovi žive", kazala je Sarah za Vanity Fair govoreći o spominjanju pandemije u seriji.

Inače, otkako je potvrđeno da se nova sezona serije snima bez Kim Cattrall, odnosno Samanthe Jones, mnogi fanovi su uvjereni kako serija neće biti jednako kvalitetna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.