Oprostila mužu koji je platio za njeno ubojstvo: "Nije imao drugog izbora, još ga volim"

Foto: Facebook

KAD SE Nancy Shore u kolovozu 2012. vratila kući tamo ju je čekao plaćeni ubojica s pištoljem. Preživjela je napad, ali ju je šokiralo kad je doznala da je njen muž optužen za naručivanje njenog ubojstva. 

"Imali smo odličan brak. Naravno, imali smo uspona i padova, ali uvijek bismo to riješili", kaže ona. 

Nancy i Frank vjenčali su se 1983. i zajedno imaju troje djece, no kad su djeca odrasla Frank se počeo udaljavati od Nancy i puno više putovati zbog posla. 

Na putu je navodno bio i tog 18. kolovoza kad je njegovu ženu u njihovoj garaži napao muškarac s pištoljem koji je tražio njenu torbicu. 

"Bila sam mu dovoljno blizu da mu mogu torbicu gurnuti u prsa. Kad sam vrisnula 'Isuse, spasi me', pucao mi je u glavu i odmah sam se srušila", prenio je njenu izjavu BBC. 

Nakon što se probudila iz nesvijesti, Nancy je otpuzala pozvati hitnu pomoć, a tada, usprkos mnogo krvi i teškim bolovima, još nije shvatila da je ostala bez lijevog oka. 

Kad je policija počela istraživati napad otkrila je da je Frank imao ljubavnicu s kojom je bio u vrijeme napada na njegovu ženu. 

Dok se Nancy oporavljala od napada, policija je uhitila Franka nakon što su otkrili da je Frank nekoliko godina plaćao kriminalcima da ubiju Nancy, a kriminalci su ga počeli iskorištavati, tražeći ga sve više novca. 

Nancy tvrdi da ne zna zašto bi je Frank poželio ubiti, no vjeruje da je to zato što je znao da ona nikad ne bi pristala na razvod. 

"Zaklela sam se pred bogom i nikad se neću razvesti od njega. Kad je počeo vezu s drugom ženom trošio je mnogo novca na nju kako bi se prikazao bogatim. Prije nego što se snašao bio je u tome preko glave. Nije imao drugu opciju nego da me ubije", rekla je ona. 

Na suđenju je poroti trebalo manje od dva sata da ga proglase krivim i osuđen je na 30 godina zatvora. Izaći će iz zatvora kad mu bude 85 godina. 

Nancy tvrdi da ju je ovakva presuda strašno pogodila i da svog supruga još uvijek voli.

"Još ga volim. Ne radi se o romantičnoj ljubavi, ali on je otac moje djece i uvijek ću ga voljeti. Oprostila sam mu jer Biblija kaže da ako ne oprostimo onima koji su nam učinili zlo ni nama neće biti oprošteno. Nisam si mogla priuštiti da mu ne oprostim jer nisam mogla nastaviti živjeti s gorčinom", kaže ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.