Novinarka koja se seksala tijekom izvještavanja: Osjećala sam se poput boginje

Foto: Instagram

DANSKA novinarka Louise Fischer, koja je proteklih dana postala poznata zbog toga što se seksala tijekom snimanja emisije u svingerskom klubu, otkrila je detalje zadatka koji ju je proslavio.

Louise, koja je tijekom seksa u klubu svingera vodila intervju za radijsku emisiju, koja je sadržavala isječke njezinog stenjanja, rekla je kako njezina mama misli da je to "smiješno", a njezin tata smatra da je to "stvarno kul".

Reakcije su, kaže, podijeljene. Neki smatraju da je prešla granicu, dok je drugima ono što je napravila stvarno kul. Kaže da to nije bio najbolji seks u njezinom životu, ali joj se ekipa u svingerskom klubu jako svidjela.

"Smatram da su ljudi u svingerskom klubu puno uljudniji jedni prema drugima nego što ste navikli u normalnim barovima ili klubovima, na primjer", rekla je. "U svingerskom klubu ne morate ništa objašnjavati ni opravdavati, dovoljno je jednostavno 'ne'."

"Da, uživala sam. Iako to nije bio najbolji seks u mom životu. Ali muškarci u ovom klubu su vrlo pristojni i vrlo pažljivi. Osjećala sam se poput boginje. Zbog njih se osjećate vrlo posebno", rekla je Louise za Bild

Kaže da bi definitivno ponovila snimanje sa slikom i zvukom iz kluba, ali da u tom slučaju ne bi sudjelovala u seksu i bila pred kamerama jer bi to prešlo njezine osobne granice.

Louise na Instagramu ima gotovo deset tisuća pratitelja, a na njezinom profilu mogu se naći slike s putovanja u Hrvatsku u kojemu je jako uživala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.