Nakon nesreće Miss Universe javila se i prva pratilja: Evo zašto nisam otputovala u Las Vegas

Foto: Press

AKTUALNA Universe Hrvatske Barbara Ljiljak imala je tu nesreću da neposredno uoči puta na svjetski izbor u Las Vegas slomi ruku, a njeno je mjesto "preko noći" preuzela druga pratilja, Mirta Kuštan. Iako su iz direkcije Miss Universe odmah pojasnili takvu odluku, u javnosti su se pojavile informacije da je čitav slučaj namješten, a sada se na takve glasnije odlučila očitovati i sama prva pratilja Alma Fabulić.

I nju su, kako kaže, zatrpali sličnim pitanjima.

"Bilo bi lijepo predstavljati svoju zemlju u Las Vegasu, ali trenutno sam zauzeta gradeći svoju modnu karijeru u dalekoj Aziji. Direkcija Miss Universe Hrvatske  javila mi se jutro nakon Barbarine ozljede i uputile me trenutnu situaciju. Rekli su mi kako prema pravilima ja trebam ići na izbor ali da zbog priprema koje će trajati samo dva dana  je gotovo nemoguće pričekati moj dolazak iz Kine. Kako sam imala priliku čuti, tu je viza, nacionalni kostim kojeg missica mora nositi kao i video koji treba snimiti i još mnogo toga je trebalo pripremiti za let u Las Vegas za 02.12 2015.", pojasnila je lijepa Alma zašto je Direkcija odabrala drugu pratilju Mirtu Kuštan.



"Kako sam ja trenutno u Kini i radim za jako dobru modnu agenciju Active Model Management te West Model Management koji ujedno suraduju i sa Vogueom, Harper's Bazaarom, Victoria's Secret, Chanel, Alexanderom McQueenom, Pradom, Paramountom, Siemensom, Fordom i drugima, te kako mi dobro ide nisam željela prekidati ugovor koji imam u Aziji zbog dvadeset dana svjetskog izbora. Ipak u životu treba poslagati prioritete. Mislim da me čeka jako puno uspjeha na modnom polju i želim ostati predana tome", dodala je manekenka.

Da među missicama nema ljubomore svjedoči i puna podrška koju Mirta ima.

"Žao mi je što neću moći svoju zemlju predstavljati na izboru ljepote ali navijam za našu missicu i uz nju sam", poručila je Alma.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.