Najveća božićna atrakcija u regiji: Uskoro kreće Čarolija svjetla obitelji Salaj

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

VRAĆA SE božićna bajka obitelji Salaj u Grabovici pored Čazme.

"Božićna čarolija svjetla by Salaj od 25. 11. 2022. do 08. 01. 2023. svaki dan uključujući vikende i blagdane od 15 do 21 sat", stoji u obavijesti na službenim stranicama Čarolije svjetla Salaj. "U sezoni 2022/2023 vas očekuje mnoštvo novih zanimljivosti i aktivnosti, a sve u okruženju više milijuna lampica koje se protežu na prostoru imanja Salaj", najavili su.

 

Veliko Adventsko selo nudit će rukotvorine lokalnih proizvođača te brojne atrakcije i iznenađenja, najavljuju. Djed Božićnjak će posjećivati imanje s kojim će se djeca moći družiti i fotografirati. I ove godine mijenjat će postav na cijelom imanju kako bi posjetitelji mogli vidjeti nešto novo.

SalajLand završio u stečaju

Posljednja Božićna priča u Salajlandu odvila se 2021. godine, nakon čega je SalajLand završio u stečaju, a svi zaposleni su dobili otkaz. 

"Tvrtka ide u stečaj jer je gospodin Zlatko Salaj jednostrano prekinuo ugovor o najmu. Zbog korone mi nismo imali u dvije godine nijednu priredbu, što se odrazilo na naše poslovanje. Nismo imali prihode i nismo imali mogućnost privređivanja, već smo posudbama i vlastitim sredstvima isplaćivali radnicima plaće", rekao je u veljači Marinko Jukić, jedan od suvlasnika tvrtke.

Uskrsna priča

No, ubrzo nakon toga obitelj Salaj najavila je Uskrsnu priču. "Božićna priča obitelji Salaj nije propala, vratila se obitelji kojoj i pripada, a za Uskrs se već priprema Uskrsna priča", istaknuli su u priopćenju u travnju.

"Organizaciju su preuzeli otac Zlatko i sin Alan, a posjetitelje će najviše razveseliti informacija da će ove godine ulaz biti besplatan", priopćili su tad te dodali da će na imanju postaviti kutijice za dobrovoljni prilog kako bi lakše platili račun za struju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.