Miroslavu Iliću pozlilo nakon koncerta: "Bio je blijed, gušio se"

Screenshot: YouTube

MIROSLAVU ILIĆU pozlilo je u utorak navečer nakon što je održao solistički koncert u Sava centru, piše srpski Kurir

Navodno se nije dobro osjećao kad je napustio pozornicu te se počeo gušiti. "U trenutku je poblijedio i požalio se da mu je loše. Djelovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvježio, a potom su ga smjestili na stolicu u backstageu gdje ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je vidjela takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo", rekao je Kurirov izvor i dodao da se Ilić loše osjećao još dok je nastup trajao, no ipak je uspio sve odraditi do kraja.

"Primijetilo sam da nešto nije u redu. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah", zaključio je.

Ilić je, piše Kurir, prije koncerta bio dobro raspoložen. "Ovo radim dugi niz godina. Nema kolege koji nije bio ovdje, ili kao gost, ili u publici. Više su se umorili i oni dolaziti, i ja ih zvati, i više nikog i ne zovem niti tko dolazi i aj zdravo", rekao je prije koncerta za srpski list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.