Meghan se jedva vidjela: Objašnjeno zašto je Harry sa suprugom sjedio u drugom redu

Foto: Profimedia

TIJEKOM mise u Westminsterskoj opatiji princ Harry i Meghan Markle sjedili su u drugom redu, odmah iza kralja Charlesa III. i Camille te pored princeze Beatrice i njenog supruga Edoarda Mapellija Mozzija. U istom redu s njima sjedili su Lady Louise Windsor i vikont James.

Budući da je princ William, Harryjev brat, sjedio u prvom redu, a pored njega su bili princ George, princeza Charlotte, Kate Middleton, princeza Anne i njen suprug Tim Laurence te djeca princeze Anne Peter Phillips i Zara Tindall, počelo se raspravljati zbog čega je Harry s Meghan smješten u drugi red, a ne u prvi.

Kako su pisali britanski mediji, palača je objasnila da su Meghan i Harry sjedili u drugom redu zbog toga što su kraljičini unuci "slagani po približnoj starosnoj dobi" te se strogo pazilo da se obitelji ne razdvajaju.

Meghan se jedva vidjela

Mnogi, pak, smatraju da je Markle namjerno stavljena na tu poziciju. Meghanino mjesto bilo je iza Camillinog, no zbog pozicija kamera većinu vremena Markle se nije vidjela jer je pogled zaklanjao Tim Laurence, suprug princeze Anne. Također, ispred se nalazila i velika crkvena svijeća koja je dodatno zaklanjala pogled.

Isto tako, mnogi su zaključili da objašnjenje da je raspored slagan po približnoj starosnoj dobi nema smisla jer je princeza Eugenie (32) sjedila iza princa Williama sa suprugom Jackom i majkom Sarom Ferguson, dok je Lady Louise Windsor (18) sjedila nekoliko mjesta prije nje također u drugom redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.