Lijepa glumica kaže da je upoznala muža tijekom divljeg vikenda punog seksa i droge

Foto: Instagram

GLUMAČKI par Alison Brie i Dave Franco upoznali su se preko zajedničke prijateljice tijekom "ludog vikenda punog seksa i droge", otkrila je glumica Jimmyju Fallonu u njegovom showu.

"To je vrlo romantična i slatka priča koja započinje u New Orleansu na Mardi Grasu, gdje počinju sve sjajne ljubavne priče", otkrila je 37-godišnja glumica voditelju The Tonight Showa.

Glumica je rekla da su ona i njezina prijateljica Jules srele Franca u zračnoj luci i pozvale ga na večeru. Dok su večerali, Jules je poslala poruku Brie u kojoj joj je napisala kako bi se trebala spetljati s Francom. "Da, molim te", odgovorila joj je zvijezda Communityja, uz nekoliko emojija s podignutim palčevima.

Brie to nije znala, no Jules je njezinu poruku pokazala Francu ispod stola i pitala ga što misli o tome. On je otkrio da je zainteresiran, ali i zamolio je da ne otkrije prijateljici da je vidio poruku.

Prema njezinoj priči, Brie i Jules otišle su zajedno na WC. Brie joj se požalila da nije sigurna sviđa li se Francu, a ona joj je tad priznala kako je i on zainteresiran, ali i kako se zaklela da joj to neće reći.

Brie kaže kako je to ispalo savršeno jer su iz restorana oboje otišli znajući da se sviđaju jedno drugom, a čekao ih je zajednički tulum. "Uslijedilo je 48 sati droge, seksa i puno maženja", rekla je.

Nakon toga Franco (Neighbours, 21 Jump Street, Now You See Me...) je krenuo osvajati je romantičnijim putem. Brie kaže kako ju je izvodio na večere u New Yorku i ostavio joj tajnu poruku u džemperu na kojoj ju je pitao hoće li mu se pridružiti u Parizu tijekom snimanja filma.

Embed from Getty Images

"Kako sam mogla reći ne?" pitala je Fallona.

Četiri godine kasnije par se zaručio, u kolovozu 2015., a vjenčali su se u tajnosti 2017.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.