Justus Reid našao novi stan na Balkanu, komentar jedne pratiteljice naljutio mnoge

Foto: Instagram

Amerikanac Justus Reid na Instagramu se pohvalio da je napokon pronašao stan na Balkanu. Nije otkrio gdje točno se nalazi njegov novi dom, no našalio se kako "nakon devet mjeseci koje je proveo u zlatnom Yugu obilazeći Balkan više nije beskućnik".

Nakon useljenja je pozvao svoje prijatelje i pripremio im tjesteninu sa sirom i riblje štapiće. Nekih se, čini se, njegovo jelo nije baš dojmilo, no uživali su u druženju.

Pratitelji su influenceru u komentarima poručili da mu žele puno sreće na Balkanu i da uživa u novom stanu. No jedna pratiteljica izazvala je raspravu nakon što je mladog Amerikanca pitala "od čega je kupio stan". Mnogi smatraju da njezin komentar nije primjeren.

"Nije rekao da je kupio. Odmah počinju zlobni komentari. Zašto ga pratite?", "Što te briga. Je li tebi uzeo novac? Dođe čovjek iz Amerike, pohvali sve dobro na Balkanu, a ti pitaš od čega. Sigurno je tebi iz usta uzeo", "Molim vas, bez zlobe. Dečko je veseo", neki su od komentara na Instagramu.

Nedavno mu u Zagrebu izgrebali automobil

Podsjećamo, Justus je nedavno doživio neugodnost u Zagrebu nakon što je u grad došao sa srpskim tablicama. Naime, netko mu je skinuo registarske oznake i izgrebao automobil ključevima. 

"Je li to stvarno država u kojoj želite živjeti? Gdje su posjetitelji koji dođu u miru zlostavljani zbog stvari na koje ne mogu utjecati?  A onima koji misle da sam ovo izmislio za lagane lajkove i preglede... Pogledajte si državu, ovo se stvarno dogodilo. Nije šala. Možda je rijetkost, ali se dogodi. Prihvatite to i potrudite se da od svoje države napravite bolje mjesto za sve", poručio je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.