Izjava u Braku na prvu razbjesnila mnoge: "Pojavila se žena od 38, na zalasku života"

Foto: RTL

IZJAVA kandidata RTL-ovog showa Brak na prvu Jasmina Čauševića razljutila je mnoge gledatelje i izazvala raspravu na društvenim mrežama.

"Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku života", rekao je 40-godišnji Jasmin nakon što je upoznao svoju "mladenku", 38-godišnju Sanelu Novljaković.

Njegova izjava o "38-godišnjakinji na zalasku života" ostavila je u čudu mnoge.

"Savršen primjer nepoštovanja žene. Ženu smatra kao objekt produženja vrste. Vrlo narcisoidan čovjek. Ženi je mjesto u špilji, rađanju djece, a srna na ramenu će biti dostavljena. A 21. stoljeće odavno", "Sad mi niš' nije jasno, kak on s 40 onda nije već dva metra pod zemljom, ako je ona sa 38 na zalasku života?!?!?! Ne kužim, plava sam", "A on mladić od 40", "Koje on mišljenje o ženama ima, bože sačuvaj", "Bolje i sama nego s ovakvim", samo su neki od komentara.

"Više me privlači uspješna žena, od koje bježe muškarci, nego neka starleta", rekao je Jasmin u predstavljanju te dodao da mu je "brak posljednja stanica". Naglasio je i da želi pronaći mlađu ženu s kojom može zasnovati obitelj.

"Sanela je divna žena, ali nije moj tip, to moram reći. Lijepa, sređena, ali nisam osjetio neku privlačnost na prvu. Dat ću šansu našem braku, ali neću ništa obećavati", rekao je nakon susreta sa Sanelom, koja je priznala da je pozitivno iznenađena Jasminom.

"Pozitivno sam iznenađena. Smirio me njegov pogled. Vidim da u njemu mogu imati podršku i to mi je plus do neba", komentirala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.