Harry i Meghan podijelili novu fotku Archieja, Britance razbjesnio jedan detalj

Foto: EPA

MEGHAN MARKLE i princ Harry podijelili su na Instagram profilu svoje javne organizacije Archewell fotografiju sina Archieja u povodu njegovog drugog rođendana. 

Na crno-bijeloj fotografiji dječak stoji na travnjaku, okrenut je leđima i u rukama drži uzicu s nekoliko velikih balona u obliku srca i zvijezda. 

Ispod fotografije su pozvali ljude da doniraju novac za cjepivo protiv koronavirusa namijenjeno siromašnijim, nerazvijenijim zemljama.

"Ove godine svijet nastavlja svoj put prema oporavku od covida-19. Ipak,  mnoge obitelji još se bore s učinkom ove pandemije. Dok su neka mjesta na rubu oporavka, u mnogim dijelovima svijeta zajednice nastavljaju patiti. Mi možda osjećamo da je normalan život iza ugla, no moramo se podsjetiti da u velikom dijelu svijeta, posebno u zemljama u razvoju, učinkovita distribucija cjepiva tek treba početi", započeli su supružnici. 

"Ne možemo zamisliti bolji način da odamo počast rođendanu svog sina od pomoći zemljama i ljudima. Ako svi pokažemo suosjećanje za one koje znamo i one koje ne poznajemo, možemo postići veliki učinak. Čak i mali doprinos može imati značajan efekt. Zajedno se možemo uzdići, zaštititi i brinuti jedni za druge", poručili su ispod objave. 

No fotografija Archieja izazvala je brojne negativne komentare s obzirom na to da se dječaku ne vidi lice. 

"Zašto ne pokazujete njegovo lice? To je vrlo čudno", "Sretan rođendan Archie. Bilo bi lijepo da povremeno vidimo tvoje lice", "Molite nas da doniramo u njegovu čast, a nećete ni pokazati njegovo lice", "Možemo li vidjeti njegovo lice, to može biti bilo tko", samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjećamo, kraljevska obitelj poslala je rođendanske poruke Archieju kojeg nisu vidjeli otkako su Harry i Meghan napustili Veliku Britaniju i prošle godine se povukli s kraljevskih dužnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.