Family Guy nakon 16 sezona napokon otkrio istinu o malom Stewieju

Foto: Press

FANOVI Family Guya 16 sezona čekali su da saznaju istinu o Stewieju Griffinu, a u posljednjoj epizodi dugovječnog showa napokon su dobili odgovore na neka pitanja.

U epizodi koja je u SAD-u emitirana bez pauza za reklame, animirana serija za odrasle gledateljima je dopustila uvid u psihu omiljenog jednogodišnjeg pametnjakovića.

<br>

Nakon što je dječaka gurnuo niz stepenice, Stewie je poslan terapeutu Dr. Cecilu Pritchfieldu, kojem je glas posudio Ian McKellen. Iako nije otvoreno priznao da je gay, puno toga sugeriralo je ono s čime će se stariji Stewie suočiti, ili potisnuti, kad je riječ o njegovoj seksualnosti.

"Gurnuo sam Tylera niz stepenice zato što sam se bojao da se ja neću svidjeti njemu", priznaje Stewie. "I ne sviđati kao sviđati. Ja nisam gay. Ova cijela stvar nije jer sam gay, pa se smirite. Već vas vidim kako oblizujete prste. Siguran sam da živite samo za to da netko izađe iz ormara. Ako išta, manje sam gay nego sam bio, nije da bi ikoga u školi bilo briga. No smatram li da bi Grant Gustin i ja činili najslađi Instagram par? O, da", rekao je.

<br>

No njegova ispovijest nije završila. "Fluidno je nešto što se danas spominje, no ja sam pouzdan u svoju heteroseksualnost. To je riječ, jelda?", dodao je.

Epizoda u kojoj Stewie priznaje da je gay bila je u planu prije nekoliko godina, no MacFarlane tad ju je odbacio. "Odlučili smo da je bolje da ostane nejasno, što ima više smisla jer Stewie je star godinu dana", rekao je tad za Playboy. "Na kraju, Stewie će biti gay ili jako nesretan potisnuti heteroseksualac. Ima jako puno potisnute agresije, koja proizlazi iz zbunjenosti oko njegove orijentacije", dodao je.

<br>

U novoj epizodi po prvi put čuje se i Stewiejev pravi naglasak, kojeg je godinama kamuflirao lažnim britanskim. "Naglasak nije ništa više od afektacije, štit koji mi pomaže da proživim dan, slika koju sam kultivirao da se osjećam posebnim", priznao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.