Blamaža svjetskih razmjera: Jesu li dresovi srpskog Mega Leksa najružniji u povijesti košarke?

Foto: Facebook

NOVI dresovi srpskog košarkaškog kluba Mega Leks upali su u oči svjetskim medijima do te mjere da im je britanski Mirror posvetio čitav članak.

Košarkaši ovog ABA ligaša svoje službene utakmice naime igraju u zeleno-ružičastoj kombinaciji koje bi se i Barbie posramila. Novinar Mirrora ne samo da je upravo taj dres odmah uvrstio na popis najgorih dresova svih vremena, nego se zapitao nije li ovo možda najgori ikad spoj boja na jednoj sportskoj "uniformi". Treba tome dodati i da iste boje krase i službenu web stranicu kluba.

Osim Bitanaca, na račun Mege sprda se i čitava Srbija, a status na Twitteru posvetio joj je i poznati košarkaški menađer Miodrag Ražnatović. Gledateljima je poručio da na utakmice ne dolaze bez - sunčanih naočala.

Nije jasno što je dizajneru bilo u glavi kada je odlučio spojiti nespojivo - pa još to odjenuti dečkima na parketu - no moguće je da ga je inspirao naziv dvorane u kojoj Mega Leks igra svoje domaće utakmice u nacionalnom prvenstvu. Dvorana se, naime, zove Pinki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.