Bivši muž Jennifer Lopez oženio 31 godinu mlađu manekenku, ovo mu je četvrti brak

Foto: Instagram/Profimedia

BIVŠI suprug Jennifer Lopez Marc Anthony oženio se četvrti put. Njegova nova supruga je 31 godinu mlađa manekenka Nadia Ferreira. Vjenčanje se odvilo u tajnosti u muzeju umjetnosti Perez u Miamiju.

Objavljena fotografija mladenke

Iako je par pokušavao sakriti detalje vjenčanja, paparazzi su snimili mladenku u vjenčanici. Zna se i da su vjenčanju prisustvovale brojne zvijezde, među kojima su bili i David Beckham, Salma Hayek i Maluma.

Na slavlju navodno nije bila Marcova bivša supruga Jennifer Lopez, kao ni njihova djeca, blizanci Emme i Maximilian, pišu američki mediji. No na vjenčanju su bili Marcovi sinovi Cristian i Ryan koje je pjevač dobio u braku s glumicom i pjevačicom Dayanarom Torres.

Zaručili se u svibnju prošle godine

Marc je manekenku zaprosio u svibnju prošle godine, tri mjeseca nakon što se saznalo za njihovu vezu. Nadia Ferreira paragvajska je manekenka koja je okrunjena za Miss Universe Paragvaja 2021. Kao Miss Universe Paragvaja Ferreira se natjecala na Miss Universe 2021., gdje se plasirala kao prva pratilja.

Ovo je pjevačev četvrti brak. Prvo je 2000. oženio Dayanaru te su bili zajedno do 2004. Iste godine kada se razveo od nje, oženio je Jennifer Lopez. Njihov brak potrajao je do 2011. godine, no službeno su se razveli tri godine poslije. Treći put oženio se glumicom Shannon de Lima i s njom je bio tri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.