Bila je u vezi s 20 godina starijim kirurgom, a onda je otkrila njegovu tajnu...

Ilustracija: Instagram

DJEVOJKA kojoj je britanski tisak prepričavajući njenu priču nadjenuo ime Charlotte proživjela je zanimljivu ljubavnu priču.

Posljednje četiri godine živi u Sydneyju, gdje radi u prodaji jedne tvrtke, a u tom periodu upoznala je 44-godišnjeg kirurga koji joj je pokazao stvari za koje nije ni znala. Između njih je bilo 20 godina razlike.

Tvrdi da joj razlika u godinama nije smetala te da prije toga nije bila u vezi sa starijim muškarcem. Dodala je da se zaljubila, a nije im smetalo što su ih ljudi čudno gledali. Kirurg je Charlotte u tvrtku u kojoj je radila slao darove, što je izazivalo velik interes njenih kolegica.

Ljubavna idila trajala je šest mjeseci, a Charlotte kaže da je seks bio odličan. S vremenom je ipak počela otkrivati da je njen partner prilično dominantan, kako u seksu tako i u drugim sferama života. Počeo ju je kontrolirati, a naredbe su se proširile i na seks. Morala mu je slati fotografije kad bi izašla s prijateljicama, ali i one bez odjeće. Kako je često bio na poslovnim putovanjima, to joj nije smetalo.

Idila je završila kad je doznala da doktor ima zaručnicu s kojom je pet godina u vezi. U to je vrijeme zaručnica bila u New Yorku, a Charlotte je doktoru služila samo kao razbibriga dok zaručnice nema. 

Trenutno on i zaručnica žive u stanu u koji je donedavno dovodio Charlotte i s njom provodio strasne noći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.