Bijesna Kastratijeva cura se obračunava: "Uživajte u autu koji ste nam ukrali"

Foto: Instagram

SINJSKA manekenka Anđela Šimac na Instagramu je objavila fotografiju plavog BMW-a, koji su joj navodno ukrali.

"Uživajte u ukradenom autu dok 'sudbina' ne pokuca na vrata. Auto se ne mora naći, ali pravda će biti zadovoljena, a taj osjećaj je najslađi", poručila je bijesno.

Manekenka i nogometaš žive u Varšavi, gdje on igra za Legiju.

Prije dva tjedna Anđela i njen dečko, bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Indiah. Djevojčica se rodila u zagrebačkoj privatnoj klinici iako je Anđela planirala roditi u Poljskoj.

Na Instagramu se požalila da su joj uništili venu pa je pobjegla u Zagreb.

"Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice", započela je Šimac na Instagramu.

"Imam sada 10 sati puta jer u avion nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah!!! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša rodit u 'lijevim' zemljama među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega", napisala je.

Prošlog tjedna pohvalila se kako samo devet dana nakon porođaja s malenom putuje u drugi grad, i to avionom.

"I prvi let s devet dana starosti. Ne stajemo dok se putovnica ne izliže kao moja'', napisala je Anđela na svom Instagram storyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.