Ove predivne životinje čekaju svoje ljude u azilima. Možete li ih udomiti?

Foto: Azil Prijatelji Čakovec / Azil Osijek - volonteri

AKO razmišljate o nabavci kućnog ljubimca, a imate vremena, volje i ljubavi da mu se posvetite, istražite opciju udomljavanja kojom ćete spasiti životinju i zauzvrat dobiti nevjerojatnu zahvalnost. Nekoliko pasa i mačaka koji bi vas mogli osvojiti na prvu donosimo u nastavku.

Bobi

Bobi je tek u Dumovcu počeo svladavati osnove normalnog suživota s ljudima. Ovaj križani ovčar star godinu i devet mjeseci preuzet je po nalogu komunalnog redarstva jer je živio u lošim uvjetima. Bio je zanemaren. Nije socijaliziran. Kretao se onoliko koliko mu je lanac dopuštao. Ipak, ima nevjerojatnu želju za učenjem, vrlo je bistar i drag i traži udomitelje koji će uživati u radu s njim. Ako se prepoznajete, javite se na e-mail udomljavanje@dumovec.hr.

Emica

Malena Emica sitnija je od kruha, a krase je najljepše oči na svijetu. Pronađena je sama i smještena je u Azil u Osijeku, gdje čeka svoje ljude. Broj za kontakt je 0958723087.

Bezimeni ljepotan

I ovaj maleni hitno treba novu obitelj. Njegova vlasnica je umrla, a njezin suprug je smješten u bolnicu jer boluje od karcinoma. Naučen je na život u kući, čist, uredan, dobar, obožava djecu. Ima samo 12 kilograma i visok je 40 centimetara. Nalazi se u Međimurju, a više informacija možete dobiti na broju 0999755282.

Lady

Iako je čistokrvni pas, predivna Lady nažalost je ostala bez svog doma kad je došla u određene godine. Zato sada traži ljude koji će joj pružiti pažnju, skrb i ljubav koju treba. Informacije možete dobiti na broju 0955856517.

Pluton

Ovaj prekrasan dečko u tipu posavskog goniča zove se Pluton i ima samo godinu dana. Cijepljen, zdrav i aktivan, spreman je pronaći svoj dom i postati dio vaše obitelji. Pluton je inteligentan i lako ga je trenirati. S ljubavlju i strpljenjem postat će savršen suputnik u životu. Ako tražite aktivnog i vjernog prijatelja, Pluton je idealan pas za vas. Čeka vas u Mariji Bistrici, a više informacija doznajte pozivom na broj 0913300573.

Darwin

Darwin je rođen 10. travnja 2022. Zaigran je, veseo, pitom i umiljat mačak, naučen na život u stanu i na pijesak. Aktivnije je naravi i voli se igrati, bilo s igračkama, bilo s drugim mačkama. Spretan je, okretan, aktivnije naravi, s ljudima je društven i pitom.

Idealan je za aktivnije kućanstvo i ljude koji će se s njime igrati ili da u novom domu ima mačje društvo slične dobi ili energije. Tretiran je od parazita i cijepljen na zarazne bolesti, bjesnoću, čipiran je i kastriran.

Udomljuje se u Zagreb ili okolicu, u stan bez mogućnosti izlaska van ili kuću koja je u sigurnoj okolini. Ako vas je osvojio, javite se na e-mail prava.sapa@gmail.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.