Žena se pravila da se onesvijestila, evo što su njezine guske zatim učinile

Screenshot: TikTok/@thedogmoms

MNOGI ljudi vjeruju da samo psi i mačke mogu biti odani svojim vlasnicima, no istina je znatno drugačija, što je dokazala i korisnica TikToka @thedogmoms. Korisnica je prije dva dana podijelila viralnu snimku na kojoj se pravila da se onesvijestila, samo da bi vidjela reakciju svojih gusaka.

Čim je pala na pod, guske su je prvo znatiželjno promatrale, ali čim su vidjele da se ne ustaje, odmah su dotrčale do nje i počele paničariti. Jedna guska, nazvana Fluffy, čak se i spotaknula o lubenicu dok je trčala prema svojoj vlasnici.

@thedogmoms Safe to say if anything actually happened to me Fluffy is definitely coming to my rescue no matter how many watermelon try to stop her 🤣🍉 #mysaviors #petgeese #loyal #geese ♬ I Will Be There - Kchizzy

"Vidi se tko ti je miljenica. Jadnica se spotaknula o lubenicu da te pokuša spasiti", napisala je jedna korisnica TikToka u komentarima objave pregledane više od deset milijuna puta.

"Molim te, zagrli gusku koja se spotaknula", dodala je druga.

"Životinje su bolje od ljudi", dodala je treća.

"Nisam imao pojma da guske mogu biti tako odane. Pogledaj kako trče prema tebi da bi te spasile", napisao je jedan gledatelj.

> Imate priču ili super video svog ljubimca? Javite nam se na ljubimci@index.hr..

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.