Zatvoren Namaste na Selskoj, ali čini se kako im jako dobro ide u centru Zagreba

Foto: namaste

NAMASTE, ogromni indijski restoran u Selskoj ulici u Zagrebu, više ne radi na toj lokaciji, no radi kao Bistro Namaste na adresi Preradovićeva 2 u centru grada. Zatvorili su svoja vrata na staroj lokaciji mjesec dana prije 5. rođendana, u travnju ove godine.

"Vrijeme je za promjenu, s uzbuđenjem objavljujemo da se selimo s trenutne lokacije! Ovo je bila prva lokacija koju smo otvorili u Hrvatskoj i nismo mogli biti više oduševljeni uspomenama i odnosima koje smo ovdje stvorili u proteklih 5 godina. Uslužiti naše goste i svjedočiti njihovim reakcijama na kuhinju koja im nije poznata nešto je što ćemo zauvijek cijeniti. Sva događanja koja smo organizirali, ples, pjesma i osmijeh temeljna su sjećanja koja namjeravamo prenijeti na sve naše buduće lokacije. Hvala svima na stalnoj podršci i povratnim informacijama, ovako znamo da idemo u pravom smjeru. Za sada nas možete pronaći u centru grada u Bistrou Namaste, uskoro ćemo vas obavijestiti o novoj lokaciji i datumima otvaranja! Namaste", poručili su tada.

Zadnja recenzija jučer

Na Googleu Bistro Namaste svakodnevno dobiva nove recenzije, a gosti su, sudeći po ostavljenim komentarima, vrlo zadovoljni.

"Hrana je bila izvrsna, konobari su jako ljubazni i posluga je odlična. Sam izgled restorana (tj. bistroa) jako je kul, na samom ulazu u restoran dio poda je staklen te posjetitelji mogu vidjeti kuhinju i kuhare u poslu. Na gornjem katu pod je također staklen te se može vidjeti prizemlje restorana zajedno sa šankom. Sve u svemu odličan restoran s finom hranom i dobrim cijenama."

"Fenomenalna hrana. Među najboljim indijskim jelima koja sam jeo nakon preseljenja u Europu. Autentična hrana i okus jednako su dobri kao i kod kuće. Vrlo ljubazno osoblje. Svidjelo mi se. Morate probati."

"Večerao sam ovdje prije nekoliko dana... Izvrstan restoran s odličnom uslugom i ukusnom hranom! Preporučio bih bilo koji dan. Lokacija je savršena, atmosfera je živahna i restoran izgleda sjajno!"

Imamo njihove originalne recepte

Jednom smo prilikom od ekipe iz Namastea dobili i recepte po kojima rade dva jela koja drže na jelovniku, a riječ je o Dum Pukht Biryaniju s piletinom te Amritsari Masala choleu, odnosno slanutku kuhanom s rajčicom, lukom i egzotičnim domaćim začinima. 

Što se tiče Dum Pukht Chicken Biryanija - Dum znači udahnut, a pukht kuhati. Naziv se odnosi na puštanje jela da razvije arome ili sokove kako bi bilo ukusnije. Jednostavnije, to je mirisna basmati riža kuhana s piletinom.

Dum Pukht Chicken Biryani

Amritsari Masala chole

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.