Otvorena još jedna pekarnica zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom

Foto: Matia Malenica

Prošli tjedan otvorena je nova, a ujedno i četvrta craft pekarnica Noel Bread and Deli na lokaciji Vlaška 76.

Na novoj lokaciji svi ljubitelji finih artisian proizvoda mogu uživati u raznovrsnoj ponudi sourdough kruha, slasnim foccaciama i ukusnim sendvičima. Za ljubitelje slatkog u ponudi su i najmekši kroasani, klasične krafne, popularni maritozziji i ostale fine slastice.

Osim same prodaje proizvoda, ekipa iz Noel Bread and Delija otkrila nam je da se u Vlašku 75 uskoro seli cijeli proizvodni pogon, koji će biti koncipiran kao open kitchen. Cijeli koncept je zamišljen kako bi kupci mogli vidjeti proizvodnju iz prve ruke, a saznali smo da su u planu i edukacije za pripremu lisnatih proizvoda i sourdough kruha, što nas posebno veseli.

Ovo ljeto tim svakako nije na odmoru jer, kako kažu, najesen će nas iznenaditi novim proizvodima, a također planiraju i daljnje širenje, što je i glavni razlog preseljenja proizvodnje u novi i veći pogon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.