FILIP MATOK, mladi slastičar iz Marije Bistrice i vlasnik slastičarnice Gibanica u Branimirovoj ulici u Zagrebu, nedaleko od Glavnog kolodvora, dao nam je recept za svoju mađaricu. OVDJE je.
Inače, Filip je Gibanicu otvorio krajem prošle godine i glavni mu je cilj oživjeti tradicionalne kolače, ali u isto vrijeme ponuditi ljudima nešto što je u trendu modernog slastičarstva.
Jedna stvar po kojoj se njegova mađarica razlikuje od drugih je ta da u kore ne ide maslac ni neka druga masnoća pa je upravo to razlog što je ne morate peći pet dana ranije da kore otpuste. Dovoljno je ispeći je danas za sutra.
Ako isprobate Filipov recept za mađaricu, svakako fotkajte rezultat i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.