Ratovi zvijezda imaju novu seriju, trailer je hit i ljude podsjeća na film Goonies

Foto: Instagram/@starwars

STREAMING servis Disney+ objavio je službeni trailer za novu seriju smještenu u svijet Ratova zvijezda, a prve reakcije obožavatelja su pozitivne.

Znanstvenofantastičnu seriju Star Wars: Skeleton Crew kreirali su Christopher Ford i Jon Watts, redatelj Marvelovih filmova o Spider-Manu. Izvršni producenti serije su Jon Favreau i Dave Filoni, koji su radili na hit-seriji Mandalorian, te Ford, Watts, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

 

Radnja nove serije događa se nakon filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija iz 1983. godine. Priča prati četvero djece koja na svom planetu slučajno otkriju napuštenu svemirsku letjelicu. Nakon što se izgube u svemiru, djeca kreću u avanturu života, tijekom koje će upoznati misterioznog Joda Na Nawooda (Jude Law), stranca koji može upravljati Silom, ali ima skrivene namjere.

Uz Lawa, glavne uloge igraju Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith i Ryan Kiera Armstrong, a sporedne Tunde Adebimpe, Kerry Condon i Nick Frost.

Reakcije obožavatelja zasad su pozitivne

Kako navodi časopis Variety, Jude Law je tijekom prezentacije na konvenciji D23 izjavio da je Star Wars: Skeleton Crew avanturistička priča nalik filmovima Goonies i E. T. te hitovima iz 80-ih na kojima je radila produkcijska kuća Amblin Entertainment. Isti dojam imaju i obožavatelji koji su pogledali trailer za nadolazeću seriju.

"Ovo mi izgleda kao film Goonies, ali smješten u svijet Ratova zvijezda", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Izgleda super, kao avanturistički filmovi za djecu koji su izlazili u 80-ima. Očito je da su Gooniesi bili inspiracija, ali nadam se da će ovo biti zabavno", dodao je drugi.

"Serija izgleda nevjerojatno. Zainteresiran sam", dodao je treći.

"Optimističan sam oko ovoga", napisao je četvrti.

Serija Star Wars: Skeleton Crew imat će osam epizoda i počet će se prikazivati 3. prosinca na streaming servisu Disney+.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.