Žena (23) stradala u naletu vlaka u Ludbregu je majka 3 djece. Vraćala se iz Caritasa

Ilustracija: Zeljko Hladika/PIXSELL

ŽENA na koju je naletio vlak na pješačkom pružnom prijelazu u Ludbregu je 23-godišnja majka troje djece iz Malog Bukovca.

Podravski.hr neslužbeno doznaje da je mlada žena tragično stradala dok se vraćala iz Caritasa nakon što je tamo išla po odjeću. U blizini pružnog pješačkog pružnog prijelaza djevojka je prebirala odjeću koju je dobila te potom krenula prijeći prugu gurajući bicikl.

"Mladi život je ugašen zbog trenutka neopreznosti"

Premda je strojovođa par puta trubio i upozorio na dolazak vlaka, 23-godišnjakinja se nije zaustavila pa je poginula u naletu vlaka. Mlada žena je umrla na licu mjesta. Stanovnici Ludbrega koji žive u blizini prijelaza kažu da je jedan čovjek s obližnjeg nadvožnjaka vidio tragičan događaj na pruzi. 

"On je odmah nakon naleta lokomotive na djevojku pozvao hitnu pomoć, a iako je liječnička ekipa vrlo brzo došla, nažalost, spasa za djevojku nije bilo. Ispričao nam je da je čuo kako strojovođa trubi u više navrata pa je pogledao prema pruzi i prijelazu.

Teško je govoriti i nagađati zašto djevojka nije stala, unatoč trubljenju strojovođe. Možda je bila zamišljena i zaokupirana odjećom koju je dobila pa se zbog toga nije obazirala na zvukove trube. Bilo kako bilo, još je jedan mladi život na tragičan način ugašen i to zbog jednog trenutka neopreznosti. Često smo je viđali kako prolazi tim prijelazom jer je redovito išla u Caritas", ispričali su Ludbrežani za Podravski.

Iz policije kažu da je očevidom utvrđeno da je lokomotiva koja je prometovala samostalno bez priključenih vagona naletjela na 23-godišnjakinju koja je gurala bicikl preko prijelaza. Uslijed udara djevojka je odbačena uz rub željezničke pruge na nasip te je preminula na mjestu događaja, rekli su iz policije.

Tijelo 23-godišnjakinje prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema proceduri, strojovođa je bio na alkotestu te su rezultati pokazali da nije imao alkohola u krvi.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.