Zbog radova zatvorena A7 u smjeru Rijeke

Foto: FaH

ZBOG radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Šmrika i Križišće u smjeru Rijeke, a između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno kroz zonu gradilišta, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Zbog radova, vozi se dvosmjerno jednom stranom na:autocesti A2 Zagreb-Macelj, između naplate Zaprešić i odmorišta Jakovlje te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani, kao i jednom tunelskom cijevi na: autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu i naautocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac.

Do 15. lipnja, radnim danima, od 8 do 13 sati i od 15,20 do 18 sati bit će zatvorena državna cesta DC52 u Vrhovinama (zbog radova na križanju željezničke pruge Oštarije-Knin-Split). Obilazak: Zalužnica-Čovići-Lički Osik-Korenica-Borje (DC52) i obrnuto.

Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec.

Do 12. srpnja, zbog sanacije klizišta, za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 u Krapini. Obilazak za osobna vozila na relaciji Zagreb-Macelj: DC1 do raskrižja sa DC206 na ulazu u Krapinu-Ulica Ivana Vrencea-DC74-kružni tok Đurmanec-DC1 kod čvora Đurmanec-DC1 od čvora Đurmanec prema Maclju. Obilazak za teretna vozila čija je širina manja ili jednaka 3,40 m i visina manja ili jednaka 4,40 m: autocestom A2 između čvorova Krapina i Đurmanec. Obilazak za teretna vozila čija je širina veća od 3,40 m i visina veća od 4,40 m: DC35-Švaljkovec-DC74-Lepoglava-Bednja-ŽC2258-Trakošćan-Macelj. Za prolaz vozila čija je širina veća od 3,40 m autocestom A2 postoji mogućnost zatvaranja tunela u dogovoru sa upraviteljem autoceste.

Povodom blagdana Tijelova zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim državnim cestama u srijedu, 25. svibnja od 15 do 23 sata te na sam blagdana Tijelova, u četvrtak 26. svibnja, od 14 do 23 sata. Zabrane neće biti na autocestama niti na državnoj cesti DC1.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Na GP Vinjani Donji promet teče usporeno, zbog radova.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.