Završila obdukcija kralja popa, ali nalazi ostaju u tajnosti

VIŠE od šest tjedana nakon smrti kralja popa, Michael Jacksona, policija u Los Angelesu objavila je da su gotovi rezultati obdukcije koji bi razjasnili detalje oko pjevačeve smrti. No, kako prenosi MTV, rezultati će ostati u tajnosti do završetka policijske istrage.

Plaća od 150 tisuća dolara

"Istraga je bila temeljita i iscrpna. No, pojačat ćemo sigurnosne mjere kako bi očuvali cjelovitost istrage i olakšali istražiteljima nastavak istrage", objasnili su u policijskom uredu te dodali da u istrazi pomaže i pjevačev osobni liječnik, Conrad Murray. Policija je dosad ispitala prijašnje Jacksonove liječnike, ali i samog Murrayja koji za sada nije osumnjičen, iako se navodi u sudskim spisima kao jedan od mogućih sumnjivaca. Navodno su već pretražili njegove urede u Las Vegasu i Houstonu te zabilješke, recepte, lijekove i računala u kojima je vodio evidenciju o pjevačevu zdravlju. Podsjećamo, njegov liječnik mjesečno je zarađivao 150 tisuća dolara.

Dokumentarac u listopadu

No, osim objavljivanja nalaza obdukcije, odgođeno je i saslušanje o raspodjeli pjevačeve imovine. "Šuška" se da bi interesi njegove djece mogli biti u suprotnosti sa zahtjevima njihove bake, Jacksonove majke Katherine. Osim toga, konačno je odobreno i prikazivanje dokumentarnog filma o Jacksonovim posljednjim probama za koncerte koje je trebao održati u londonskoj O2 Areni. Film bi se premijerno trebao prikazati u listopadu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.