Objavljeni rezultati obdukcije tijela bebe nađenog u zamrzivaču u Srbiji

Foto: Telegraf

NA Institutu za sudsku medicinu u Srbiji završena je obdukcija bebe čije je tijelo krajem siječnja ove godine nađeno u zamrzivaču u kući u Zemunu. Obdukcija je pokazala kako je dijete ženskog spola rođeno mrtvo, kao što je tijekom istrage majka djeteta i tvrdila. 

"Beba je bila ženskog spola, utvrđeno je da je rođena mrtva. Odluka o pritvoru majke se očekuje, kao i obustava istrage ovog slučaja. Još uvijek nije donijeto rješenje", priopćila je policija, a prenosi Nova.rs

Lidija M. (47), majka bebe koja je nađena u kući u kojoj žive njen suprug Zoran M. (62) i njihovo četvero djece, tijekom ispitivanja priznala je da je novorođenče njeno i rekla je da ga je rodila mrtvo. 

"Sakrila je tijelo, nije znala što da radi" 

"Lidija je priznala da je beba njezina, ali je rekla da ju je rodila mrtvu. Također je rekla da je sakrila tijelo jer nitko od njezinih ukućana nije znao da je trudna. Nije znala što da radi pa je mrtvu bebu stavila u zamrzivač. Ubrzo nakon tog porođaja Lidija je otišla i ostavila svoju obitelj", rekao je u razgovoru za Telegraf sugovornik blizak istrazi. 

Podsjetimo, tijelo bebe je u zamrzivaču pronašao suprug Zoran kada ga je, kako je rekao, htio očistiti. Zoran je kazao da su on i supruga imali nesuglasice te da se viđala s drugim muškarcima. 

Suprug: Vidio sam vrećicu i pomislio da je to neki kruh 

"Supruga koja je otišla i ja imali smo nesuglasice, imamo četvero djece... Supruga ne živi ovdje od svibnja, a ja živim ovdje otkad je kuća napravljena, 60 i nešto godina", ispričao je Zoran istražiteljima. 

"Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Počeo sam hodati od šoka. Odmah sam nazvao sina i policiju. Nisam znao da se tako nešto nalazi u zamrzivaču, još sam potresen. Ne znam što da mislim o svemu ovome", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.