Zabranjena knjiga u kojoj se navodi da je Madeleine McCann mrtva, traži se dvojnica iz Švedske

SUD U Portugalu zabranio je daljnju prodaju i izdavanje knjige bivšeg policijskog inspektora Goncala Amarala "Istina o laži", u kojoj se navodi kako je nestala Britanka Madeleine McCann mrtva. Glasnogovornik obitelji male Maddie, Clarence Mitchell je rekao kako su roditelji djevojčice oduševljeni činjenicom da je sud u Lisabonu donio takvu odluku. Dodao je kako je knjiga otežavala potragu za Madeleine.

Sudska odluka znači kako se treba osigurati da sve dosad neprodane kopije knjige budu uklonjene iz knjižara diljem Europe i da se ne smiju tiskati novi primjerci. Ne bude li se Amaral toga pridržavao, bit će kažnjen globom od 1.000 eura dnevno.

U međuvremenu se na internetu pojavila fotografija još jedne djevojčice koja izuzetno sliči nestaloj Maddie. Djevojčica je snimljena u Švedskoj, na autoshowu u Stockholmu u kolovozu ove godine, gdje je bila u društvu muškarca i žene, a test podudarnosti na računalu je pokazao da bi mogla biti nestala Madeleine, koja sad ima šest godina. Švedska policija sad pokušava utvrditi tko je djevojčica sa fotografije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.