Vlasnica pizzerije u Italiji rekla homofobu da više nije dobrodošao. Nađena je mrtva

Screenshot: Facebook

Vlasnica talijanske pizzerije u središtu internetske oluje u vezi s homofobijom s jedne strane i navodnim marketinškim trikom s druge strane pronađena je mrtva, izvijestila je danas novinska agencija ANSA. Tijelo vlasnice Le Vignole u Sant'Angelo Lodigianu, na sjeveru zemlje, pronađeno je jučer na obali rijeke blizu njezine pizzerije.

Oštro odgovorila posjetitelju koji se žalio da je "morao sjediti pored gejeva"

Dospjela je u središte pozornosti javnosti nakon oštrog odgovora posjetitelju koji se u internetskoj objavi požalio da je morao sjediti pored "nekoliko gej muškaraca" i "dječaka u invalidskim kolicima koji je teško mogao jesti".

Objava je kasnije izbrisana. Vlasnicu pizzerije pohvalili su za njezin odgovor kada je rekla posjetitelju da više nije dobrodošao u njezin restoran. Druge objave na društvenim mrežama dovele su u pitanje njezinu verziju događaja.

Novinar sugerirao da je sve izmišljeno

Poznati novinar sugerirao je da je to izmišljeno i optužio ženu za marketinški trik. Uzrok njezine smrti ostaje nejasan te je naređena obdukcija. Policija je pronašla ženin automobil na obali rijeke gdje je pronađeno njezino tijelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.