Vladu trese najveća afera dosad, a HRT vam umjesto Otvorenog pušta Eurosong

Screenshot: HRT

DOK je cijela zemlja jučer cijeli dan pričala o aferi s Dalićkinim mailovima koju je jučer ujutro otkrio Index, u emisiji Otvoreno na HRT-u sinoć se pričalo o - Bleiburgu.

Večeras se neće pričati ni o čemu. Naime, dok vladu trese najveća afera posljednjih godina, HRT će u terminu emisije Otvoreno večeras emitirati drugu polufinalnu večer Eurosonga.

Nisu se, jasno, na HRT-u sjetili emitirati Eurosong ili Otvoreno na nekom drugom programu, očito im je bilo lakše jednostavno preskočiti emisiju. I to nakon što je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala još u prvoj polufinalnoj večeri u utorak.



Jasno, nije ovo prvi put da HRT radi ovakve stvari. Niti je prvi put da Index objavljuje ovakav naslov.

"Vladu trese najveća afera dosad, a HRT umjesto Otvorenog prikazuje film o partizanskim zločinima", bio je naslov članka na Indexu koji je objavljen, evo slučajnosti, 11. svibnja 2016. godine. Dakle, prije dvije godine minus jedan dan, svi su pričali o raspadu vlade i aferi Konzultantica, a na HRT-u su se bavili partizanskim zločinima.

Danas svi pričaju o raspadu vlade i aferi Hotmail, a HRT se opet bavi partizanskim zločinima na Bleiburgu. I lošim pjesmama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz mailove Martine Dalić oko Agrokora instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Agrokor

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.