VIDEO Putinov propagandist: Trebamo napasti Njemačku. Nijemci su nacistički ološ

Screenshot: Twitter

PUTINOV propagandist Vladimir Solovjov nije skrivao nezadovoljstvo odlukom Njemačke o isporuci borbenih tenkova Leopard 2 Ukrajincima u svojoj emisiji na ruskom državnom TV kanalu Rusija 1. Podsjetimo, glasnogovornik njemačke vlade Steffen Hebestreit danas je i službeno potvrdio isporuku 14 tenkova te izdavanje dozvole za isporuku tenkova koji se nalaze u sastavu drugih zemalja.

Reagirajući na vijest o odobrenju isporuke tenkova, koja je tom trenutku još nije bila potvrđena, Vladimir Solovjov opisao je njemačke čelnike kao "nacistički ološ". "Mislim da je vrijeme da pošaljemo jasnu, odlučnu poruku da Njemačku smatramo stranom u sukobu i da će nas pojava njemačkih tenkova u Ukrajini definitivno dovesti do toga da njemački teritorij i vojne baze počnemo smatrati legitimnim metama", poručio je.

"Vi, europski farizeji, vi, nacistički ološu"

"NATO se želi boriti na ovaj lukavi način, pretvarajući se da se ne bori", istaknuo je Putinov propagandist u svojoj emisiji Večer s Vladimirom Solovjovom. Videoisječak iz emisije na Twitteru je podijelio novinar Francis Scarr. 

Solovjov je opisao novoimenovanog njemačkog ministra obrane Borisa Pistoriusa kao "kretena koji je doveo Njemačku do toga da završi kao zona izravnog uništenja", a kritike je uputio i njemačkom kancelaru Olafu Scholzu. "Mi smo agresor? Osam godina vi ku*vini sinovi njegujete nacistički ukrajinski režim. Osam godina ubijate narod Donbasa", nije skrivao bijes propagandist.

"Ali za što se sada predstavljate? Vi, europski farizeji, vi, nacistički ološu", nastavio je. Solovjov je pozvao Rusiju da izvrši udare na Njemačku kako bi Nijemci "znali kakve su nove nacističke vođe odgojili i doveli na vlast".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.